Wat maakt mijn werkwijze bijzonder?

Ik werk vanuit de praktijk voor de praktijk.

Ik ken de verschillende aspecten van bedrijfsvoering, de verkoop en de marketing. De afgelopen 20 jaar heb ik kennis en ervaring opgedaan in grote organisaties en in MKB–bedrijven. Meer dan 10 jaar was ik directeur en bedrijfsleider. In 2002 ben ik ook begonnen met advisering. Ik ben aan de Universiteit Münster afgestudeerd in bedrijfseconomie en heb aan een trainee-programma “Internationale verkoop” deelgenomen. Verder heb ik regelmatig bijscholingen gevolgd, bijvoorbeeld aan het internationaal bekende Management Institute in St. Gallen. Met mijn solide opleiding en mijn uitgebreide praktijkervaring bent u verzekerd van een theoretisch goed onderbouwde advisering, maar vooral ook van een optimale toepasbaarheid in de werkpraktijk.

 

Ik werk voor iedere klant oplossingen op maat uit.

Alleen concepten die bij uw onderneming passen, zijn succesvol. Ik voeg mijn vakkennis en methodologische competentie bij uw product- en ondernemerskennis. Samen bereiken we succes!

 

Ik werk mijn oplossingen niet achter mijn bureau uit, maar samen met u en uw medewerkers in uw bedrijf.

Dit is een garantie dat de concepten niet in de la verdwijnen maar daadwerkelijk worden uitgevoerd, ook als ik niet meer voor uw bedrijf werkzaam ben!
Ik ben specialiste en vraagbaak.

Ik concentreer me op de vakgebieden die ik zelf het beste beheers: bedrijfsvoering, marketing en personeelsmanagement. Maar ook voor veel andere vakgebieden kan ik een oplossing bieden, omdat ik met competente netwerkpartners samenwerk. U heeft dan slechts één contactpersoon, maar u kunt erop rekenen dat u altijd optimaal wordt geadviseerd. Dat geldt ook voor vakgebieden waarin ik niet ben gespecialiseerd zoals IT, rechten, belastingen en productie.