Vakgebieden

Ik ondersteun u persoonlijk bij de volgende aspecten van uw bedrijfsvoering:

  • Bedrijfsmanagement
   Of het nu om de ontwikkeling van een strategie, de bedrijfscultuur, de omgang met medewerkers of om algemeen commerciële thema’s gaat: u kunt van mijn jarenlange ervaring als ondernemer, directeur en manager profiteren.

 

  • Marketing
   Ontsluiting van nieuwe markten, ontwikkeling en toepassing van marktspecifieke communicatiestrategieën, definitie van verkoopargumenten en ’unique selling points’: dat zijn de kernpunten van marketing. Met mijn studie bedrijfseconomie en mijn uitgebreide marketingervaring in verschillende sectoren kan ik u met raad en daad bijstaan!

 

  • Verkoop
   Verhoging van de omzet door de toepassing van geschikte verkoopstrategieën, een verkoopstructuur op maat en een doelgerichte verkoopondersteuning, wie wil dat niet? Bij de verdere ontwikkeling van bestaande verkoopstrategieën of bij de creatie van nieuwe afzetmarkten bied ik u mijn knowhow uit verschillende markten met enthousiasme en passie aan.

 

 • Personeelsmanagement:
  Goede medewerkers zijn het kapitaal van iedere onderneming. Maar hoe vindt u deze en hoe maakt u de juiste keuze? Welke structuren heeft u nodig om al die verschillende medewerkers te managen en op lange termijn aan uw onderneming te binden? De keuze en ontwikkeling van personeel, het voeren van functioneringsgesprekken en de ontwikkeling van doelen en taken eisen meer aandacht naarmate het bedrijf groter wordt. Ik ontwikkel voor u en met u pragmatische en uitvoerbare oplossingen uit de praktijk en voor de praktijk.

Maar niemand kan alles. Daarom werk ik op andere terreinen van de bedrijfsvoering met experts samen, bijv. op het gebied van productie, IT, rechten en belastingen…. Zo bent u verzekerd van de allerbeste ondersteuning door specialisten, competent gebundeld met bijbehorende contactpersonen.